Udført af Birgitte og Hans Börjesen, Beate Andersen, Bente Hansen, Ursula Munch-Petersen, Sten Lykke Madsen, Sys Thomsen, Bodil og Richard Manz

Et fint, lille katalog fra Kunstindustrimuseet om en god ide, der desværre ikke blev fulgt op. Ideen var at skabe et spisestel, der er forskelligt og individuelt, del for del. Nøjagtigt som de mennesker, der er samlet rundt om bordet til middag. Lærkestellet blev skabt i 1994 for at styrke og udvikle den danske værkstedskeramik og er opkaldt efter idékvinden bag, Louise Lerche-Lerchenborg. Stellet består af mange forskellige dele, der hver især kendetegner den enkelte keramiker og fremviser hans eller hendes særpræg. Elementer fra det senere så berømte stel Ursula af Ursula Munch-Petersen er at finde i Lærkestellet, men mest interessant er nu Sten Lykke Madsens fiskelysestage i stentøj, der indtil for få år siden kunne beses i Kunstindustrimuseets cafe.