Forlag: Rhodos. Internationalt forlag for videnskab og kunst. 1997.

Interessant bog om den bedste væver, vi har fostret herhjemme, Vibeke Klint. Undervist på Kunsthåndværkerskolens væverafdeling af selveste Gerda Henning, hvis vævestue Vibeke Klint overtog og videreførte efter Gerda Hennings død. Væverstuen lå oprindeligt i Kunstindustrimuseet på øverste etage, men blev flyttet til Tårbæk i tilknytning til hendes private bolig.

Mange af de mest kendte vævere i dag har haft deres gang og er blevet udlært på værkstedet i Tårbæk. Samtidigt havde Vibeke Klint et tæt samarbejde med flere af vores store funktionalistiske møbelarkitekter, fx Mogens Koch.

Hendes tæpper klæder også klassisk, dansk møbelkunst særligt fint. Bogen er fyldt med billeder af de mesterlige, enkle, grafiske tæpper, der blev Vibeke Klints varemærke gennem hele livet.